De schilder

De schilderMax de Kriek is eigenaar van M.J. de Kriek schildersbedrijf en de schilder die bij u thuis komt. Max is zo’n beetje zijn hele leven bezig met verf en heeft in 1978 van zijn passie zijn beroep gemaakt. Uiteindelijk behaalde hij zelfs de titel meesterschilder: een titel die tegenwoordig weinig meer voorkomt en welke u kennis en goede vakmanschap garandeert. Max beheerst oude specialistische schildertechnieken zoals hout en marmer imitaties. Om bij te blijven volgt hij jaarlijks bijscholingen/ cursussen m.b.t. ontwikkelingen en nieuwe/veranderende technieken.

Na een paar jaar bij een aantal schildersbedrijven in loondienst gewerkt te hebben in Utrecht en Breukelen is hij in 1991 begonnen met zijn eigen schildersbedrijf. Dit bedrijf groeide uit tot 5 schilders. Hierdoor kon Max door al het geregel niet meer voldoende zelf aan schilderen toekomen en heeft hij besloten uiteindelijk weer alleen verder te gaan.

De schilderMax werkt vanuit zijn bedrijfspand in Maarssen waar hij professionele apparatuur heeft zoals een eigen verfmengmachine, steigermateriaal en een hoogwerker. Dit alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Omdat zijn passie zijn beroep is neemt hij uiteraard de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Wilt u ook een afspraak met Max om te zien hoe hij uw huis kan verfraaien? Neemt u dan contact met hem op! Hij is telefonisch bereikbaar op 06-54368955.